Avancerad dörrautomatik för skjutdörrar

Sedan i höstas är Thermod återförsäljare av avancerad skjutdörrsautomatik från spanska världsleverantören Manusa. Partnerskapet ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund VISIO skjutdörrsautomatik.

Manusas sortiment är brett och omfattar dörrautomatik för de flesta ändamål. Produkterna har en kompakt design och erbjuds i ett stort antal färger för de flesta miljöer och användningsområden. Serierna erbjuder automatik med marknadens snabbaste öppningshastighet och öppnas och stängs med mycket låg ljudnivå.

VISIO 100

Skjutdörrsautomatiken VISIO 100 är självinlärande och döljer alla komponenter under den endast 100 mm höga täckkåpan. Automatiken klarar dörrbladsvikter upp till 120 kg. Tack vare den avvibrerade skenan har automatiken en mycket tyst och vibrationsfri gång.

Läs mer om VISIO 100

VISIO 125

VISIO 125 har en kraftfullare design och klarar dörrbladsvikter upp till 160 kg. Tack vare avvibrerande skenor och direktdrivna motorer har automatiken en tyst och vibrationsfri gång. Dubbla motorer förstärker driftsäkerheten ytterligare.

Läs mer om VISIO 125

Publicerad 3 May 2018

Fler nyheter