0570 - 72 74 70 info@thermod.se

Erfaren säljare till vår södra region

Daniel Weidmar

Thermod fortsätter utvecklas och tar med nya rekryteringar ytterligare steg framåt. Måndagen den 20:e april hälsades vår nya kollega Daniel Weidmar välkommen. Daniel kommer att ta plats som säljare och projektledare vid vårt kontor i region syd.

Hur landade du hos Thermod?

Jag var tidigare projektledare och resurschef på Unisport i Landskrona, ett företag som säljer väggar och golv för idrottsanläggningar. Efter en tid där kändes tiden mogen för att prova något nytt. Jag tyckte att Thermod verkade vara ett intressant företag med spännande produkter.

Hur upplever du din nya roll som säljare?

Jag har jobbat som säljare innan jag kom till Unisport. I ett företag som Thermod ges du som säljare möjligheter att vara med i hela processen, från kundkontakt till leverans. Det ser jag fram emot! 

Vad har du att ta itu med de närmaste dagarna?

Kjell Grahn, som är ansvarig säljare i regionen, kommer att introducera mig för sina kundkontakter. Jag har också en del att sätta mig in i när det gäller de system och processer som Thermod jobbar efter. Jag behöver ha lite mer på fötterna, och det kommer jag att få under de närmaste veckorna.

Hur kan man nå dig?

Du kan ringa mig på 0431-302020 eller mejla till daniel.weidmar@thermod.se.