Nöjda kunder hos Nestlé i Portugal

Mjölkfabrik

I sommras levererade Thermod 10 stycken ThermoBac-dörrar till Nestlés fabrik i Avenca i Portugal. Vi har nu fått ytterligare en order från Nestlé i Portugal. Den här gången 25st innerdörrar i ThermoBac-utförande.

Nestlé är världens största mat- och dryckföretag och äger över 2000 olika märken i 189 länder. Företagets verksamhet i Portugal går bra med intäckter som ökade med 2,9% till 486 millioner euro i 2017.  Inköpet av våra hygiendörrar är en del av en satsning på 40 millioner euro på de två störta fabrikerna i Avenca och Porto. Fabriken i Avenca är Nestlés störtsa fabrik i Portugal. Fabriken producerar mjölkprodukter, frukostflingor och välling.

3 ThermoBac-dörrar i Nestlés fabrik

Nestlé i Portugal har varit nöjda med oss som en pålitlig leverantör. Det här var vår andra order till samma anläggning så nu kommer fabriken i Avenca bli utrustad med sammalagt 35 dörrar från Thermod.

Thermods ThermoBac-dörrar är perfekt utrustade för livsmedelsmiljöer. ThermoBac-dörrarnas antibakteriella egenskaper dödar 99,9% av alla bakterier som kommer i kontakt med dörren och dörrkarmen tack vare silverjoner. Silverjonerna är aktiva 24 timmar per dygn, 365 dagar om året och går inte att tvätta bort. ThermoBac-dörrar lämpar sig också för sjukhus, laboratorier, läkemedelsindustrier och djursjukhus.

Publicerad 26 Oct 2018

Fler nyheter