0570 - 72 74 70 info@thermod.se

Ny säljare vid kontoret i Klässbol

Magnus Ståhlberg

När vårsolen börjar visa sig över västvärmland välkomnar vi Magnus Ståhlberg till oss på Thermod. Magnus tar plats som ny säljare vid vårt kontor i Klässbol och kommer att ytterligare förstärka vårt team av kunniga experter inom kyl- och frysmiljöer.

Hur hamnade du hos Thermod och var var du innan dess?

Jag har haft Thermod som kund i mitt tidigare jobb hos kylrumstillverkaren Finnebäcks. Sex år som säljare och projektledare där har gjort mig väl insatt i branschen. Innan jag kom till Finnebäcks jobbade jag drygt 9 år som installationselektriker, något som jag kommer att få stor nytta av hos Thermod.

Hur ser du på din nya jobb?

Även om kyl- och frys-området är bekant sedan tidigare, så får jag med nya ögon lära känna branschen, nu som säljare istället för kund. Jag hoppas också få bredda mina kunskaper ytterligare och ta mig an även övriga delar av Thermods produktområden som till exempel bygg, offentliga miljöer och sjukhus. Det ska bli spännande att få komma igång!

Hur har uppstarten varit?

Jag har precis installerat mig på mitt nya kontor och startat upp tekniken. Corona-situationen gör det, än så länge, svårt att vara ute på fältet och träffa kunder. Jag har dock mycket att lära om produkterna och ett nytt affärssystem att sätta mig in i så jag har att göra ändå.

Välkommen till Thermod!

Tack för det!