Livsmedelsmiljöer

Livsmedelsmiljö

Thermod har ett komplett program av glasfiberdörrar för livsmedelsindustri, storkök, restauranger och livsmedelsbutiker.

Läs mer

Offentlig mijlö

Offentlig miljö

Våra laminatdörrar är ett utmärkt alternativ i offentliga miljöer som bad- och idrottsanläggningar, skolor och förskolor samt spa- och relaxavdelningar.

Läs mer

Medicinska miljöer

Medicinsk miljö

Thermod erbjuder hygiendörrar, röntgendörrar och hermetiska dörrar för sjukhus, laboratorier, läkemedelsindustri och djursjukhus.

Läs mer

"

I vissa lägen är glasfiberdörren bara en bra lösning - vid andra tillfällen är den enda alternativet

Varje miljö är unik. Kraven sett till hygien, termiska egenskaper, ljudmiljö, ergonomi och säkerhet är slutligen det som styr valet av dörr.

Snygga, slitstarka och reptåliga glasfiberdörrar från Thermod med oslagbara rengöringsegenskaper är därför ett förstahandsval i medicinska miljöer och livsmedelsmiljöer samt i offentliga miljöer med höga hygienkrav.

Läs mer

Vilken dörr ska jag välja? Lugn, vi hjälper dig!

På Thermod delar vi gärna med oss av det vi kan. Kompetenta specialister, lokaliserade över hela Sverige, erbjuder kvalificerad support för arkitekter, konstruktörer, återförsäljare och proffsbyggare.

Vi hjälper dig i valet av dörrtyp, ger råd kring relevanta byggbestämmelser och skapar optimala lösningar för specifika miljöer och krav.

Hur kan vi hjälpa dig?

Aktuellt

Vi söker nu en innesäljare.

Innesäljare med tekniska kunskaper. Placeringsort: Stockholm, Landskrona, Klässbol.

Vi behöver förstärka vår organisation med en ny medarbetare och söker därför dig som känner att det skulle vara intressant och trevligt att jobba med oss.

Innesäljare är en av Thermod viktigaste roller och vår främsta kontakt med våra kunder. Du bär ett stort ansvar i relationen med våra befintliga och kommande kunder. Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer och affärer. Genom att skapa personliga, varaktiga relationer lägger du grunden för en framgångsrik försäljning. Du utvecklar även ett nära samarbete med övriga kollegor i företaget för att ge kunden bästa service.

Läs mer Alla nyheter