Kompletta dörrpaket

Thermods dörrar leverereras som kompletta paket med dörrblad, karm, foder och trösklar. Behovet avgör paketets innehåll. Vårt program rymmer kombinationer för de flesta önskemål.

Karmar och trösklar

Karmarna tillverkas i sitt standardutförande av strängpressad, naturanodiserad aluminium vilket ger en vrid- och stöttålig dörrkonstruktion.

Karmar och foder kan även beställas i rostfritt, syrafast rostfritt eller pulverlackerat utförande för att öka korrosionsskyddet, eller helt enkelt bara för att smälta in i miljön. Helsvetsade karmar erbjuds som tillval på stålkarmar och rostfria karmar.

Valet av tröskel avgörs av dörrens placering och funktion. I sortimentet finns anslagströsklar, gummitrösklar med släplist, automatiska infällda tätningströsklar eller speciallösningar för till exempel kyl- och frysrumsdörrar.

Tillval ger dörren det lilla extra

En dörr från Thermod blir vad du själv gör den till. Genom olika tillval kan du förädla dörren till att fullt ut passa dina önskemål.

En glasöppning innebär insyn mot intilliggande lokaler men också ett extra ljusinsläpp. Glasöppningen ger samtidigt ett lyft sett till dörrens design. 

För att klara alla funktionskrav erbjuds dessutom ett stort urval av beslagning. Avgör själv vad som krävs sett till lås, gångjärn, elslutbleck, ellås, dörrstängare, nödutrymningsbeslag och automatik.