Integritetspolicy Thermod AB

På Thermod skyddar och respekterar vi din integritet i enlighet med EU: s allmänna dataskyddsförordning GDPR. Denna integritetspolicy förklarar när och varför vi samlar in personuppgifter, hur vi använder dem, under vilka förutsättningar vi kan lämna ut dem till andra och hur vi skyddar dem.

Vilka är vi?

Thermod tillverkar glasfiberdörrar för miljöer med höga krav på design, hållbarhet, hygien och brandsäkerhet. Med ett marknadsledande sortiment erbjuds kundanpassade laminatdörrar för kylmiljöer, offentliga miljöer och medicinska miljöer. Vårt huvudkontor finns i värmländska Arvika men vi har även tillverknings- och försäljningsenheter i Polen.

I frågor kring vår roll som Personuppgiftsansvarig, vänligen kontakta:

Thermod AB (Huvudkontor)
Söderborgsvägen 32
671 95 Klässbol
Tel: 0570-72 74 70

När samlar vi in personuppgifter om dig?

Personuppgifter insamlas

  • När du köper våra produkter.
  • När du är i personlig kontakt med oss - brevledes, via telefon eller via våra webbplatser.
  • När vi samlar in personuppgifter från andra legitima källor, som tredjeparts uppgiftsinsamlare, våra marknadsföringspartners eller via offentliga källor. Vi använder bara dessa personuppgifter om du har gett ditt samtycke till att vi delar dem med andra.
  • Vi kan också samla in personuppgifter om det anses vara av legitimt intresse och om inte hänsyn till din integritet väger tyngre. Innan uppgifterna samlas in gör vi en utvärdering för att säkerställa att insamlingen är av gemensamt intresse för båda parter.

Läs mer om vår integritetspolicy nedan.

För konsumenter och kontaktpersoner hos företagskunder.

För kontaktpersoner hos våra leverantörer.

Hur vi hanterar cookies.