0570 - 72 74 70 info@thermod.se

En glasfiberdörr ger så mycket mer

Är det viktigt att dina dörrar står emot fukt och väta och är lätta att hålla rena? Spelar det roll att dörrarna är snygga att titta på och håller sig fräscha länge? Då har vi ett alternativ vi gärna berättar om. En snygg, slitstark och ekonomiskt gångbar innerdörr i glasfiber med en rad svårslagna egenskaper.

1. Hållbarhet i världsklass

Dörrar i offentliga miljöer får numera finna sig i att stå emot både repor, slag och klotter. Med smart konstruktion och genomtänkta materialval håller sig Thermods laminatdörrar snygga länge. En glasfiberdörr rostar heller aldrig vilket är en klar fördel jämfört med t.ex ståldörrar.

2. Kompletta enheter

Våra glasfiberdörrar levereras kompletta med karm, smyg och foder som en enhet. Dörrarna anpassas efter väggen och är enkla att montera.

3. Lätt att hålla ren

En dörr från Thermod är alltid lätt att hålla ren. Laminatdörren är helt okänslig för vatten och saknar smutssamlande skarvar vilket gör dörrarna lätta att torka av, tvätta eller till och med spola.

4. Skräddarsydd design 

Thermods glasfiberdörrar kan anpassas till varje miljö. Med kunnig vägledning från erfarna specialister kan du själv påverka dörrens storlek, utseende och funktion. 

5. Oslagbar ekonomi

Thermods glasfiberdörrar har alla de egenskaper du söker hos en dörr, plus lite till. Designen och funktionaliteten är självklar. Hållbarhet och suveräna möjligher att hålla dörren ren följer på köpet. Vi är dessutom säkra på att du kommer att bli positivt överraskad av pris och totalekonomi. Testa oss gärna vid nästa upphandling.

Skräddarsydd design Lätt att hålla ren