Glasfiberdörrar med matt ytskikt

Glasfiberdörrar är ett givet val i miljöer med hårda krav på design, tålighet och hygien. Vi toppar nu vårt program med attraktiva dörrar med matt ytskikt i ett stort antal kulörer. Den matta ytan ger ett elegant intryck i offentliga miljöer och minskar risken för synliga repor.

Laminatdörren har en given plats i offentliga miljöer där kraven på hållbarhet, rengöring och hygien är höga. Thermod erbjuder därför ett brett program av funktionella inner- och hygiendörrar för skolor, idrottsanläggningar och simhallar med angränsande våtutrymmen. Glasfiberdörrens design och låga vikt gör den dessutom till ett omtyckt alternativ i t.ex entréer, konferensanläggningar och kontor.

Laminatdörrens dörrblad tillverkas av glasfiberarmerad, genomfärgad polyester med en stöttålig dörrbladskant av aluminium. Dörrarna erbjuds i ett brett utbud av kulörer, med rostfri stålplåt eller med mönstrade laminat.

Matt ytskikt - ett elegant alternativ

För att tillgodose arkitektoniska önskemål erbjuds numera också dörrar med matt ytskikt. Den matta ytan ger ett elegant intryck utan reflektioner och kan matchas med övrig inredning. Samtidigt minskar risken för synliga repor, vilket i förlängningen också innebär förbättrad livslängd.

Laminatet i våra dörrar erbjuds normalt med 75 som glanstal. I den matta varianten understiger glanstalet 25. Matta laminat erbjuds i samtliga standardkulörer‚ NCS S 0500-N, RAL 9010, 9002, 7035, 7038, 7005, 7016, och 9011.

Olika laminat på dörrens ut- och insida

Unikt för Thermods dörrar är möjligheten att använda ett laminat på dörrens utsida, en annan på motsatt sida.

Ett stöt- och vätsketåligt glasfiberlaminat kan med fördel användas på sidan som utsätts för väta och tufft slitage medan den andra sidan förses med ett dekorativt Formicalaminat.

Dörrar med matt laminat finns redan idag på lager och kan levereras på kort varsel. Nyfiken och vill veta mer?

Kontakta;
Jonas Green
Försäljningschef
Tfn: 070-650 00 09

Publicerad 15 Mar 2021

Fler nyheter