Johan förstärker vår marknadsorganisation

Johan Örn

På Thermod är vi mycket glada över att ha fått en ny kompetent medarbetare.

Vi välkomnar Johan Örn som sedan slutet av januari haft posten som regionansvarig säljare vid Thermods kontor i Stockholm. Johan kommer närmast från Djurholms Trä, Nordströmsgruppen.

Hur hamnade du hos Thermod?

Som kund har jag lärt känna Thermod sedan tidigare. Jag har arbetat med byggmaterial ända sen jag gjorde lumpen. Jag har jobbat som lagerchef, innesäljare, utesäljare och inköpare.

Hur ser du på din nya roll?

Det är en utmanande och rolig uppgift. Från att ha arbetat med byggmaterial i ett bredare perspektiv, får jag nu fördjupa mig i en specifik produkt. Det känns både kul och spännande.

Vad hoppas du på att få göra för företaget?

Självklart vill jag tillföra nya idéer och hitta nya kunder. Det är dock lika viktigt att följa upp och ta hand om de kunder vi redan har. Det här är något jag vill bidra till att vi blir ännu bättre på.

Vad hade varit en drömaffär för Thermod?

Det man gärna vill är att ett projekt ska fungera och flyta på hela vägen. Från uppstart till slut vill man att kunden skall känna sig trygg med oss och ger ett bra slutbetyg.

Hur har uppstarten varit?

Den har varit intensivt med mycket resande för att sätta sig in i verksamheten. Man är trött på kvällen när man kommer hem! Men jag har fått bra support och ett varmt välkomnande av gänget. De första veckorna har varit mycket lärorika och jag ser fram emot att komma igång.

Publicerad 7 Mar 2019

Fler nyheter