Möt vår nya kollega, Weronica Johansson

Hej Weronica! Kan du berätta om dig själv och din bakgrund? 

Absolut! Jag bor i Klässbol tillsammans med min man, våra två barn och vår spanska vattenhund. Vi är en väldigt aktiv familj. Min man är fotbollstränare medan barnen spelar fotboll och innebandy. Själv har jag upptäckt att löpning är den aktivitet som passar mig allra bäst.

Hela mitt yrkesliv har utspelat sig inom hotell- och restaurangbranschen, både i egen regi och som anställd. Att driva ett eget företag har gett mig värdefulla kunskaper inom bland annat ekonomiska områden som bokföring och redovisning. 

Hur kom du i kontakt med Thermod? 

I september 2023 fick jag en förfrågan om att stötta upp Thermods ekonomiavdelning genom mitt eget företag. Jag tackade glatt ja till erbjudandet. Glädjen blev ännu större när jag i april blev erbjuden en heltidstjänst som anställd hos Thermod. Det kändes fantastiskt!

Din roll inom ekonomi, logistik och backoffice måste innebära varierande arbetsuppgifter? 

Definitivt. Jag kommer att hantera en stor del av den löpande ekonomin precis som jag har gjort sedan september förra året. Logistik är däremot ett nytt område för mig vilket känns spännande. Det omfattar bland annat bokning av transporter och tillsyn över att order når fram till kund. I backoffice innebär mina arbetsuppgifter lite av varje kan man säga. Till exempel kommer jag packa mindre ordrar och skicka reservdelar från vårt lager i Klässbol. 

Något du ser fram emot extra mycket? 

Generellt skulle jag säga att jag ser fram emot att lära mig mer om verksamheten som helhet och mina arbetsuppgifter i synnerhet. Jag är alltid på jakt efter att lära mig nya saker och utvecklas som person. Min uppfattning så här långt är att Thermod är rätt plats för att göra just det!

Publicerad 3 Jul 2024

Fler nyheter