Nya hemsidan ger dig svaren du behöver

Varmt välkommen till nya thermod.se! På en modern och lättillgänglig sajt berättar vi det mesta om glasfiberdörrar för olika miljöer, men också hur vi kan hjälpa dig till produkterna som passar bäst för ditt ändamål. Den nya hemsida överträffar på de flersta punkter vår tidigare.

Genaste vägen till rätt produkt

På nya thermod.se väljer du själv om du vill söka dina produkter via Kategori eller Miljö. Sökning via Kategori är vägen för dig som vet vilken typ av dörr du önskar. Dörrar, luckor och övriga produkter presenteras med en överskådlig sortering. En sökning via miljö ger dig snabbt en översikt över vad vi kan erbjuda inom just ditt område.

För dig som vi göra din sökning mera pricksäker erbjuds nu också möjligheten till filtrering. Ange egenskaper som produkttyp, användningsområde, miljö och eventuella krav på brand- och ljudklass och få tillgängliga alternativ presenterade.


Proffssupport gör det lätt att köpa dörrar

Kompetens och erfarenhet ger våra produkter en extra dimension. Vi delar gärna med oss av det vi kan både i direktkontakter med vårt starka försäljningsteam och här direkt på hemsidan.

Under Proffssupport ges arkitekter, konstruktörer, återförsäljare och proffsbyggare en översikt av gällande normer och standards. Läs mer om vilka regler du behöver förhålla dig till och hur Thermods dörrar lever upp till kraven.

Här finns också hela vårt arkiv av nedladdningsbara dokument som t.ex datablad, montageanvisningar, byggvarudeklarartioner och certifikat.

Se våra produkter "live"

Den nya hemsidan innehåller också mycket rörlig media. Lär mer om Thermod och laminatdörrar och se filmsekvenser av våra produkter "live" i sin verkliga miljö.

Har du frågor eller synpunkter kring den nya hemsidan, tveka inte att kontakta oss!

 

 

Publicerad 30 May 2021

Fler nyheter